Sponsors

Dank aan alle sponsors, zonder wie deze campagne niet mogelijk zou zijn.

VERHAERT

Verhaert Masters in Innovation is een innovatiefabriek. Wij helpen grote ondernemingen en startups bij ontwikkelen van hun nieuwe generatie producten. We realiseren deze innovaties door het inzetten van de nieuwste technologieën, multidisciplinair teamwerk en de creativiteit van onze mensen. Wij zijn trots de week van de Academies 2020 te mogen sponsoren en willen eenieder die zich engageert in de Academies te danken. We hebben jullie nodig! Meer info op www.verhaert.com

BELFIUS

Belfius gelooft in de 11 miljoen talenten in dit land, ook in het uwe. Daarom steunen we u volop met de beste service en de meest performante diensten en producten. En zetten we ons volledig in voor uw droomhuis, uw ondernemersplannen… en als dynamische partner van de publieke overheid ook voor de nieuwe ziekenhuizen, scholen, sportcentra en fietspaden in uw buurt.

ABLETON

Making music isn’t easy. It takes time, effort, and learning. But when you’re in the flow, it’s incredibly rewarding.

We feel the same way about making Ableton products. The driving force behind Ableton is our passion for what we make, and the people we make it for.

PUBLI-FDM

ReclameOnline is een online webshop met geprinte- en reclameproducten geproduceerd in België, in het centrum van Vlaanderen. ReclameOnline is onderdeel van Publi-FDM bvba, waar bedrijven hun producten online kunnen kopen en op maat kunnen laten printen. ReclameOnline werd in 2013 opgericht als een van de eerste online winkels in het printen van borden en grote formaten. Alle productie wordt intern gedaan, zodat we de kwaliteit kunnen garanderen. Tot op heden zijn we nog steeds de marktleider in ons segment. Wij zijn een van de weinige online winkels waar u uw producten kunt laten assembleren door een professioneel team.

VERBEKE FOUNDATION

Ons museum wil geen oase zijn. Onze presentatie is onaf, in beweging, ongepolijst, contradictorisch, slordig, complex, onharmonieus, levend en onmonumentaal, zoals de wereld buiten de museummuren.